beer-fill

Ramen to Biiru åbner på Vesterbro

På grund af Ramen to Biirus store succes på Nørrebro åbner Mikkeller og Bento nu en ramen-bar i Madsvinets gamle lokaler på Enghavevej.

Der er blevet slubret godt og grundigt igennem, siden Ramen to Biiru åbnede op i Griffenfeldsgade på Nørrebro i slutningen af november. Mikkeller og Bentos japanske nudelrestaurant blev så godt modtaget, at planerne om en udvidelse hurtigt kom på tale.  Nu er sikkert og vist, at Ramen to Biiru åbner op på Enghavevej på Vesterbro inden for en måneds tid.

“Vi har hele tiden tænkt, at det ville være fedt med en ramen-bar på Vesterbro, da det jo er Mikkellers eget lokalområde, og så fandt vi lokalerne på Enghavevej, som er perfekt til formålet,” siger Mikkel Borg Bjergsø.

“Jeg har boet i den del af Vesterbro i mange år og har altid ønsket mig, at den ende af Enghavevej, ville udvikle sig. Det er for alvor ved at ske nu med alle de ting, der sker på Carlsberg, og det nye seminarium, der åbner lige rundt om hjørnet.”

Udvidelse af menuen

Lokalerne på Vesterbro er større end Ramen to Biirus lokaler på Nørrebro, hvilket åbner op for flere muligheder på både mad- og drikke menuen. Planen er at udvide antallet af fadølshaner og derudover få japanske småretter som gyoza og takoyaki på menuen.

Den japanske kok Takuro Otani, som blev hentet til Danmark i forbindelse med åbningen af Ramen to Biiru på Nørrebro, rykker med til Vesterbro, mens hans tro følgesvend gennem de seneste måneder, Takao Togonaga, dagligt kommer til at svinge nudelnettene på Griffenfeldsgade. Takuro Otani vil fortsat være chefkok på begge restauranter og have hovedansvaret for menuen.  

“Det er meget vigtigt for os, at kvaliteten af vores ramen, og det autentiske japanske udtryk, som vi har bestræbt os på at efterleve, bevares. Vi skal ikke lave en kopi, men en lige så god restaurant med sin helt egen atmosfære,” understreger Mikkel Borg Bjergsø.

Ramen to Biiru, Vesterbro, bliver den fjerde ramen-bar, der åbner i København inden for kort tid.

“Ramen er rigtignok oppe i tiden lige nu, men fire ramen-restauranter i København er jo ikke overvældende i forhold til så meget andet, og ramen kan være så meget forskelligt. Vi synes bare, det er fedt, at flere lærer det at kende.”

Mere info:

Ramen To Biiru

Ramen To Biiru Facebook

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo