beer-fill

Mikkeller holder stor Sankt Hans fest på Refshaleøen

Hele den 23. Juni fejrer mikrobryggeriet åbningen af dets nye fadlagringhal, spisested og bar på Refshaleøen.

Sankt Hans aften i år markerer en hel særlig åbning for ølfirmaet Mikkeller. De danske mikrobryggere rykker nemlig ud på Refshaleøen på en 700 kvadratmeter stor grund med en tilhørende 300 kvadratmeter stor hal.

Åbningen af Mikkeller Barrel Room bliver i dagens anledning fejret med 666 gratis øl, stort bål, musik, hygge og ikke mindst release på Mikkeller og Copenhells absint ’Absindssyg ’ – en eksklusiv bourbon fadlagret version, der kun er lavet i 25 eksemplarer. Allerede fra kl. 12 er der musik, hygge og mad. Blandt andet står et hold fra WarPigs klar til at servere BBQ hele dagen.  
Øl på træfade

Mikkeller Barrel Room skal fra denne dag fungere som bar og spisested, og så får det en vigtig praktisk funktion for bryggeriet, som fadlagringhal.

 “Mange kender måske Mikkeller, som et festligt foretagende, der åbner barer, arrangerer ølfestival, holder events m.m., men bag Mikkellers succes ligger jo også en passioneret dedikation til ølbrygning og alle processerne deri,” forklarer daglig leder i Mikkeller, Jacob Alsing.

“En del af Mikkellers succes skyldes fadlagring. Og ambitionen med det nye sted er helt praktisk at opbevare fadene med øl, vise noget af fadlagringsprocessen frem og lade folk smage fadlagret øl. Samtidig kommer træfadene til at fungere som et stemningsfyldt bagtæppe for bar og spisested,” siger han.

Maddelen bliver på uhøjtidlig vis repræsenteret i form af forskellige madvogne.

“Vi er virkelig begejstrede over at have fået fingrene i dette sted, som har en helt særlig tilbagelænet atmosfære og er perfekt til formålet,” siger Jacob Alsing. 

Mikkeller Barrel Room kommer sommeren over fortrinsvis til at holde åbent i weekender, og åbningstiderne kan løbende findes på https://www.facebook.com/mikkellerbarrelroom/

Sankt Hans Fest

Mikkeller Barrel Room


Refshalevej 169 B

Kl. 12-24: Hygge, musik, øl og mad
Kl. 16: Gratis øl og Absindssyg Release
Kl. 21: Bål

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo