beer-fill

Mikkeller og Atlas & VoxHall indgår samarbejde

Fra foråret 2017 kommer kvalitetsmusik og kvalitetsøl til at følges ad, når koncertgængere hos Atlas & VoxHall kan drikke Mikkeller øl til musikken.

Da spillestederne Atlas & VoxHall i Aarhus tidligere på året søsatte projektet ’Spillested version 1.0’, satte de et gennemgribende fokus på nærhed, bæredygtighed og samarbejde. I forlængelse af sidstnævnte og viljen til at udvikle sig bevæger spillestederne sig nu endnu et skridt videre og optimerer udvalget af drikkevarer i form af et samarbejde med Mikkeller. Hermed bliver Atlas & VoxHall de første spillesteder i Danmark, der officielt serverer mikrobryg på fad for sine gæster.
"Mikkeller laver rigtig godt øl, og udgangspunktet for samarbejdet er, at vi gerne vil introducere flere for det såkaldte craft beer og give vores gæster en oplevelse, hvor duft og smag differentierer sig fra flere andre produkter på markedet," forklarer Mikael Juul Larsen, Marketing Manager, Atlas & VoxHall.

Samarbejdet starter ud med en specialbrygget fadøl, som får sit eget navn og identitet, og planen er yderligere løbende at lave aktiviteter og events i samarbejde med Mikkeller Bar i Aarhus.
"Det er interessant at arbejde med en øl-producent, der har lyst til afsøge nye territorier og eksperimentere, lige som Atlas & VoxHall dagligt gør det med musikprogrammet. Ikke at stå stille, men hele tiden være i en form for fremdrift - det kan vi godt lide," siger Mikael Juul Larsen.
Denne tilgang falder godt i hak med Mikkeller, forklarer bryggeriets indehaver og CEO, Mikkel Borg Bjergsø:

“Atlas & VoxHall er nogle spændende spillesteder, der ikke hviler på laurbærrene, men bevæger og udvikler sig hele tiden.  Det er fedt, at de på drikkefronten nu også vil tilbyde noget andet til deres gæster end de gængse produkter. Det kan vi selvfølgelig ikke være andet end begejstrede for,” siger han.

For Mikael Juul Larsen er det et spørgsmål om at give Atlas & VoxHalls gæster en oplevelse, der når hele vejen rundt.
"For os handler det om at formidle fantastiske oplevelser, og det håber vi, at vi i endnu større grad kan gøre med tilføjelsen af Mikkeller i vores sortiment."

 

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo