beer-fill

Mikkeller åbner mexikansk Taquería på Nørrebrogade

Det danske mikrobryggeri udvider endnu gang på den Københavnske madscene. Denne gang med mexicansk gademad.  Restauranten La Neta åbner den 30. juni på Nørrebrogade, og det fejres med 200 gratis øl og smagsprøver.

Texas barbecue, dansk smørrebrød, japansk ramen, amerikansk morgenmad - og nu mexicansk gademad. Mikkeller udvider sin spraglede gastronomiske familie 30. juni, når den mexicanske restaurant La Neta åbner på Nørrebrogade i København. Restauranten bliver til i samarbejde med mexicanske Ricardo Medrano Treviño.

 “La Neta" betyder sandheden på mexicansk slang, og det er præcis, hvad vi tilbyder vores gæster. Mad, som du kan finde på mange af de fantastiske taqueriás, der findes i Mexico. For at kunne gøre det har vi blandt andet medbragt vores egen tortilla maskine fra Mexico, importeret nogle af nøgleingredienserne og nøje udvalgt friske, lokale produkter, så resultatet af maden er både autentisk og velsmagende," forklarer den mexikanske iværksætter, der i forvejen står bag to La Neta restauranter i Stockholm.

Mikkel Borg Bjergsø har ved flere lejligheder lagt vejen forbi restauranterne i forbindelse med arbejdsture til den svenske hovedstad og fik i den forbindelse ideen om at bringe restauranten til København.

’Jeg savnede et sted, som La Neta med autentisk, mexicansk gademad, så jeg tog fat i Ricardo, og spurgte, om han var interesseret i et samarbejde,’ fortæller Mikkellers grundlægger.

Mikkel Borg Bjergsø parer som altid maden med sine øl, og restauranten får ti haner med Mikkeller øl, nøje udvalgt til at matche de mexicanske krydderier. Heriblandt husøllen La Sirenita (Den Lille Havfrue),  som er brygget med lime og chili.  

For også at bringe den autentiske mexicanske stemning ind i indretningen har Mikkeller og La Neta hyret en den mexicanske designer Vicky González til at stå for indretningen.

Vil du være med til åbningsfesten? Så foregår det lige her:
La Neta
Åbningfest
30. Juni kl. 14
Nørrebrogade 29
2200 København N

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo