beer-fill

HAVEN offentliggør dagsprogram og sætter endagsbilletter til salg

Arcade Fire, Brockhampton, Kraftwerk 3-D, Einstürzende Neubauten, Ariel Pink, Thåström, Dirty Projectors og mange flere er på musikprogrammet til anden omgang af Claus Meyers, Mikkel Borg-Bjergsøs samt Aaron Dessners og Bryce Dessners eksperimentelle festival, HAVEN, der finder sted 10. og 11. august 2018. I dag offentliggør festivalen sit dagsprogram og sætter samtidig endagsbilletter til salg.

Der var geder grillet over bål, en islandsk kunstner, der strippede i et gammelt autoværksted, livebrygning af en øl gæret på festivalens lugt, The National, der spillede Kim Larsen og Bon Iver-forsangeren Justin Vernon, der hver dag åbnede festivalpladsen med endnu uudgivet musik spillet fra engen på Refshaleøen sammen med et entourage af danske og udenlandske musikere i helt nye konstellationer. Der var over 100 forskellige øl, sorte som sure, mesterkokke fra hele verden med hver deres signaturret og Iggy Pop i bar overkrop.

Sådan forløb førsteåret af mad-, øl-, kunst- og musikfestivalen HAVEN, der igen i år vil forsøge at udfordre den traditionelle og kommercielle måde at lave festival på. Og nu løftes sløret for dagsprogrammet på musiksiden af festivalen, ligesom der sættes endagsbilletter til salg. Der vil løbende blive tilføjet flere musiknavne hen mod festivalen.

Arcade Fire & Thåström fredag. Kraftwerk & Unknown Mortal Orchestra lørdag

Fredag:

· Arcade Fire

· Ariel Pink

· Big Thief

· Brockhampton

· Dirty Projectors

· K Á R Y Y N

· Kamasi Washington

· Kevin Morby

· Phoebe Bridgers

· The Royal Danish Orchestra X Dessner

· Thåström

Lørdag:

· Cancer

· Den Sorte Skole X HAVEN

· Einstürzende Neubauten

· Jlin

· Katinka

· Kraftwerk 3-D

· Liima

· Moses Sumney

· Selma Judith

· Serpentwithfeet

· Unknown Mortal Orchestra

Begge dage rummer dermed musiklegender såvel som shooting stars og spænder over alt fra tysk punk og syrisk indie til californisk jazz og hip-hop fra Texas. HAVENS mad-, øl-, og kunstprogram vil blive offentliggjort løbende frem mod festivalen.

{{cta('e117e9ae-89d4-48c8-b978-7ad2bda25674')}}

Presse: Kontakt talsmand Sigurd Hartkorn på Sigurd@hartkorn.dk for udtalelser eller Lewis Colston på presse@havenkbh.dk for generelle spørgsmål eller baggrund.

Følg os: www.havenkbh.dk eller på www.facebook.com/havenkbh

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo