beer-fill

Mikkeller Årsdale holder stor åbningsfest

Sidst på måneden kan Mikkeller langt om længe slå dørene op til et af bryggeriets mest unikke lokationer. Åbningen af Mikkeller Årsdale bliver fejret med løb, gratis øl og burgere 28. juni, men allerede fra den 13. juni kan nysgerrige kigge forbi til en øl.

Årsdale Havn - Bornholm

Et gammelt, rødt murstenshus lige ud til en lille bugt med et stykke strand og en rolig udsigt over vandet. Under danske forhold bliver det næppe mere idyllisk, når Mikkeller slår dørene op til det gamle tidligere ishus i Årsdale, som fremover skal være bryggeriets bar og spisehus.

“Vi har glædet os virkelig længe til at kunne åbne op til en af vores mest unikke locations overhovedet”, fortæller Mikkellers ejer og grundlægger Mikkel Borg Bjergsø. Ud af 49 barer og restauranter på verdensplan siger det ikke så lidt.

Baggrunden for åbningen i Årsdale hænger tæt sammen med en af de hårdtarbejdende, faste folk, som gemmer sig i kulissen hos Mikkeller. Møbelsnedkeren Nikolaj Eis er født og bor på Bornholm, hvorfra han producerer en hel del af inventaret til Mikkellers barer og restauranter verden. Da han opdagede den tomme bygning i Årsdale, kunne han straks se potentialet og tøvede ikke med at sælge idéen om en Mikkeller Bar i den lille bornholmske by til Mikkel Borg Bjergsø.

“Jeg kunne med det samme se, hvor fedt, det kunne blive, selv om der skulle lidt arbejde til”, fortæller han.

Hjælp fra lokale

Det gamle ishus har gennemgået en grundig renovering, og Nikolaj Eis har fået hjælp af nogle af indbyggerne i den lille fiskerby til slutspurten. 

“Det er fantastisk at mærke, hvor mange, der gerne vil hjælpe, og hvor meget folk glæder sig til det nye sted åbner”, fortæller Eis, der blandt andre har sat sine bornholmske fætre i sving med malerpensler og værktøj.

Konceptet for ølbaren bliver ganske simpelt 15 fadølshaner med fortrinsvis Mikkeller øl og en omfattende menu med flaskeøl. Maddelen står Mikkellers kok, engelske David Squire for. Han er lige nu køkkenchef på Mikkellers restaurant Øl & Brød i Viktoriagade og har en fortid på restaurant Kadeau. Sommeren over rykker han til Bornholm for at toptune barens spisemenu. Madkonceptet bliver ganske simpelt: Fire forskellige burgere (en af dem vegetarisk), Fish’n Chips og Crispy Chicken plus forskellige snacks.

Åbningseventen finder sted 28. juni og herfra vil køkkenet også være klar til at servere mad, men allerede fra 13.-27. juni kan gæster kigge forbi til fadøl og nyde udsigten ud over den smukke bugt.

Følg Mikkeller Årsdale på Instagram 

https://www.instagram.com/mikkelleraarsdalebornholm/

Følg med i åbningsevent her:

Mikkeller Aarsdale - Officiel Åbning

 

Mikkeller Årsdale

Laksegade 3, Årsdale

3740 Svaneke

Åbningstider:

Bar: 11-24 alle dage
Køkken: 11-22.00 alle dage

                                           

 

 

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo