beer-fill

MIKKELLER BRYGGER ØL MED DAVID LYNCH

MIKKELLER BRYGGER TWIN PEAKS ØL MED DAVID LYNCH

Det danske mikrobryggeri har brygget tre forskellige øl i samarbejde med den amerikanske filminstruktør David Lynch. Øllen bliver lanceret til Lynchs Festival of Disruption, der løber af stablen den kommende weekend.

Festivaldeltagerne til David Lynchs Festival of Disruption kan vælge mellem en Log Lady Lager, en Damn Good Coffee Stout og en Red Room Ale, når de tre Twin Peaks øl bliver lanceret i forbindelse med Lynchs Festival of Disruption i den kommende weekend.

Samarbejdet mellem den legendariske filminstruktør og Mikkeller er initieret af Mikkellers afdeling i New York.

“Mikkellers team i New York elsker Twin Peaks og kendte tilfældigvis nogle gode folk, der arbejder sammen med Lynch. Efter at have luftet ideen flød samarbejdet og ideerne helt naturligt,” fortæller Jim Raras, daglig leder af Mikkeller Brewing NYC.

Stout med Lynchs egen kaffe

Lynch har været involveret i hele processen og har været inde over alle aspekter fra prøvesmagning til fastsættelse af øllenes navne, lige som han og Mikkellers art director, Keith Shore, har samarbejdet om designet af de tre forskellige Twin Peaks dåser.

“Lynch og hans team sendte os et mood board over forskellige Mikkeller labels, som de godt kunne lide, og delte billeder af Lynchs tegninger. Hver illustration er baseret på ikoniske scener fra Twin Peaks, og farvepaletten er også hentet fra tv-serien,” fortæller Keith Shore.

En af øllene, Damn Good Coffee Stout, en oatmeal stout med kaffe, er brygget med Lynchs egen kaffe, David Lynch Signature Cup Organic House Blend.

Festival of Disruption

Festival of Disruption, der har fokus på både musik, kunst, film og meditation, finder sted på Theatre Ace Hotel i LA og omfatter på musikfronten navne som Bon Iver, Sharon Van Etten, Tv on the Radio, The Kills, Moby – og Lynch selv. Derudover er der særlige fremvisninger af ’Lost Highway’ og dokumentaren om Lynch ’Don’t Look at Me’. Der bliver også afholdt en række talks – blandt andet tager den kendte amerikanske kulturjournalist Kristine Mckenna en snak med skuespiller Bill Pullman og Lynch selv.

Udover at blive lanceret til festivalen bliver de tre Twin Peaks øl solgt i begrænset omfang på Mikkellers locations i LA, San Francisco, Oakland og San Diego.

Mere info: 

https://festivalofdisruption.com/
http://www.mikkellernyc.com/

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo