beer-fill

Mikkeller åbner bar i Københavns Lufthavn

Til juni bliver det en del sjovere at fordrive ventetiden med en øl, når Mikkeller rykker ind i Københavns Lufthavns nye Terminal.  Mikkel Borg Bjergsø glæder sig til at kunne servere specialbrygget øl for lufthavnens gæster.

“Vi rejser rigtig meget i Mikkeller, og der er ingen tvivl om, at Københavns Lufthavn kvalitetsmæssigt er en af de bedste lufthavne i verden – både hvad angår shopping og gastronomi, men der mangler noget godt øl derude, og det vil vi selvfølgelig gerne bidrage med,” siger han.

Baren bliver en direkte videreførelse af Mikkellers grundlæggende bar-koncept; 20 fadølshaner med løbende udskiftning af øllene og nogle få gode snacks. Planen er at holde døgnåbent, så det er muligt at få sig en øl lige meget på hvilket tidspunkt at døgnet, man kommer til lufthavnen.

“En stor del af kundelaget på vores danske barer og restauranter er ølturister, der rejser til København for at besøge vores steder, så det er lidt sjovt, at vi også kan byde dem på en øl i lufthavnen,” siger Bjergsø.

NYT SAMLINGSPUNKT

Baren kommer også til at drive en lille merchandise stand, så det bliver muligt at købe et eksklusivt udvalg af Mikkeller merchandise -  T-shirts, glas, øl og gaveæsker, som er designet specielt til lufthaven. Derudover vil man kunne købe to go øl - præcis, som når man køber sig en kop kaffe.

Udvidelsen af det nye område i Terminal 2 tilføjer 4.000 kvadratmeter til Københavns Lufthavn med 25 nye shopping- og spisemuligheder.

“Vi håber, at det nyudbyggede område vil fungere som et nyt samlingspunk for rejsende i lufthavnen, hvor forskellige præferencer imødekommes af et bredt sortiment – usanset, om du er til nichebarer, en klassisk burger eller blot en hurtigt croissant og kaffe,” siger Lise Ryevad, director for Airport Sales i lufthavnen.

LÆS OGSÅ: Verdens højeste øl smagning

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo