beer-fill

WarPigs forstærker koncert oplevelsen

WarPigs, Atlas & VoxHallfrigiver i februar den nye øl Hazy Amplifier, der er resultatet af et unikt samarbejde mellem den Mikkeller- og 3 Floyds-ejede brewpub og de to spillesteder.

Hazy Amplifier, der typemæssigt er en såkaldt Session IPA, vil fra slutningen af februar kunne købes i barerne på Atlas & VoxHall - og ingen andre steder.

At spillestederne Atlas & VoxHall har indledt dette eksklusive samarbejde med brewpub'en WarPigs er alt andet end tilfældigt.

"WarPigs er interessant for Atlas & VoxHall, fordi deres øl er af virkelig høj kvalitet og fordi, deres univers indeholder en masse musikalske referencer. De er løbende involveret i musik og musikalske arrangementer inden for den mere alternative del af rockmusikken, hvilket er et område vi beskæftiger os meget med," udtaler Mikael Juul Larsen, marketing manager, Atlas & VoxHall.

Atlas & VoxHall introducerede sidste år Voxenjuice - spillestedernes første helt egen øl, der blev et regulært hit hos koncertgængerne og gav mod på mere.

"At vi har vores egne øl betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en unik øl-oplevelse - ganske som vi i forvejen altid søger at gøre med vores musikprogram. Samlet set skulle det gerne sikre vores gæster endnu bedre oplevelser, hvilket er vores primære mål," lyder det fra Mikael Juul Larsen.

Når Hazy Amplifier hedder, som den gør, skyldes det flere ting: Hazy refererer til bryggets ufiltrerede look, og Amplifier er inkluderet, fordi godt bryg kan forstærke folks musikoplevelser.

Download højopløst grafik hér.

👋 Say Hi!
Mikkeller Logo
Facebook LogoInstagram LogoTwitter LogoYouTube Logo